About GECC

IMG-20150621-WA0000

Geger English Creative Community (GECC) is one of the extracurricular in SMA Negeri 1 Geger that the activities helps students to develop the ability to communicate in English according to their talents and interests and also develop students in the field of science and technology, arts and culture, and encourage students to grow and develop to be a citizen of a superior personality and moral manners.

GECC is extracurricular under the auspices of MPK and OSIS. GECC is a container framer students SMA Negeri 1 Geger which put its existence to train the ability to speak English well in the era of globalization.

Geger English Creative Community (GECC) merupakan salah satu ekstrakurikuler di SMA NEGERI 1 GEGER yang dalam kegiatannya membantu siswa mengembangkan kemampuan berkomunikasi dalam Bahasa Inggris sesuai dengan bakat dan minat serta mengembangkan diri siswa dalam bidang IPTEK, seni budaya, dan mendorong peserta didik tumbuh dan berkembang menjadi warga negara yang berkepribadian unggul dan berakhlak santun.

GECC merupakan ekstrakurikuler di bawah naungan MPK dan OSIS sebagai induk organisasi. GECC merupakan wadah pembentuk peserta didik SMA NEGERI 1 GEGER yang menempatkan eksistensinya dengan melatih kemampuan berbahasa inggris dengan baik di era globalisasi.